1. Mogen er huisdieren mee?

 Er mag 1 kleine hond mee.  We vragen hiervoor een vergoeding in de schoonmaakkosten van €25.

 

2. Is er een speeltoestel/klimrek aanwezig?

 Huis Cottessen Woonhuis en Huis Cottessen Stal hebben de beschikking over een klimrek in een hoger gelegen wei boven Huis Cottessen Woonhuis.

 

3. Is de tuin afgesloten met bijvoorbeeld een hek?

 De tuin van huis Diependal is omsloten door een hek.

 

4. Is er een wasmachine/afwasmachine/droger aanwezig?

 Alle huizen hebben een afwasmachine. Huis Diependal heeft daarnaast ook  een wasmachine. Er is geen droger aanwezig. Wel hebben Huis Diependal en  Cottessen Woonhuis een droogrek.

 

5. Is er een afdak om fietsen onder te kunnen stallen?

Cottessen Woonhuis heeft een afdak.

 

6. Is er een barbecue aanwezig?

Huis Cottessen 14 heeft een bbq. De andere accommodaties niet. U  kunt contact met ons opnemen om een of meerdere instant bbq's voor u te kopen. Wij zorgen dan dat deze in het huisje aanwezig is/zijn  wanneer u aankomt.

 

7. Is er een open haard of een kachel?

 Ja, Huis Diependal en Cottessen Woonhuis (14) hebben een houtkachel en open haard, Cottessen Stal (14a) heeft een houtkachel. Hout is verkrijgbaar voor €5 per zak. Er staat altijd  een zak klaar wanneer u aankomt.

 

8. Is er internet aanwezig?

 Ja, in alle huizen is wifi aanwezig.

 

9. Wat is de aankomst- en vertrektijd?

Aankomsttijd is vanaf 16.00u en de vertrektijd uiterlijk 10.00u. Ter verduidelijking: als u een weekend boekt, is dat van vrijdag 16.00u tot maandag 10.00u. Een midweek loopt van maandag 16.00u tot vrijdag 10.00u.

Een week kan op maandag of vrijdag beginnen.

 

10. Welke faciliteiten zijn er in de buurt?

Er is een Spar supermarkt, bakkerij, VVV-kantoor met geldautomaat, snackbar, cafeetjes en eetgelegenheden in Epen (+/- 10 minuten met de auto). Dichtbij Cottessen ligt restaurant Buitenlust.

 

11. Is er een zwembad in de buurt?

 Ja, Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. (Ongeveer 15 min met de auto).

 

12. Zijn bedlinnen en handdoeken/keukendoeken aanwezig of te huur?

U dient zelf 1-persoons dekbedhoezen, kussenslopen en hoeslakens mee te nemen, net zoals handdoeken en keukendoeken. (Deze zijn ook niet te huur). De huizen zijn allemaal voorzien van dekbedden, kussens en extra dekens.

Tweepersoonshoezen zijn ook mogelijk, alleen zijn alle matrassen enkel. Voor afmetingen kunt u mij e-mailen op info@vakantiehuisheuvelland.nl

 

13. Wat zit er allemaal inclusief in de prijs en wat niet?

Inclusief: schoonmaakkosten, gas/water/elektra, sauna (sauna alleen huizen Cottessen 14 en 14A).

Exclusief: toeristenbelasting van €1,35 p.p.p.n. vanaf 14 jaar in Huis Diependal en vanaf 6 jaar in Huis Cottessen 14 en Huis Cottessen 14A; hout (€5 per zak); hond (€25).

 

14. Kan ik rechtstreeks via deze site boeken?

Ja, onze voorkeur gaat ernaar uit dat u het reseerveringsfomulier invult onderaan de pagina van het huis naar uw keuze. Maar u kunt ons ook gewoon e-mailen of bellen op onderstaande contactgegevens.

(Onze kalender geeft ook een optie om te klikken op de datum, maar dan wordt u doorgeleid naar de site van natuurhuisje.nl en dat is niet onze bedoeling geweest. Wij kijken nog naar een oplossing hiervoor.)

Vakantiehuis

Vakantiehuis

Heuvelland

HeuvellandUit Tips !

Veelgestelde vragen!

 

Lilian Huijben

tel: +31(0)6-51 16 70 66

Contact

©.2014 fotografie & webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia

©.2014 fotografie  Lilian Huijben