Binnenkijken

Beschikbaarheid

Vakantiehuis

Vakantiehuis

Heuvelland

Heuvelland

Vakantie in een rustieke vakwerk-woning, prachtig gelegen in het Zuid Limburgse Heuvelland (NL). Huis Diependal anno 1704 is een vakwerkhuis in het gehucht Diependal nabij het pittoreske Epen op slechts een steenworp afstand van de Belgische grens. Heel mooi gelegen aan de rand van het Bovenste Bos met mooi uitzicht over het Geuldal.

 

Op de Beganegrond is een keuken, bij-keuken met grote tafel. In de bijkeuken is een extra koelkast met vriesvak en een wasmachine. Verder is er een lounge met openhaard en een woonkamer met een kachel, een doucheruimte met wastafel en ernaast een .

 

Op de eerste verdieping is een slaapkamer met 4 bedden en daarnaast een badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Een andere trap leidt naar het andere deel, dat onderverdeeld is in 4 slaapkamers. Waarvan op de 1e verdieping 1 slaapkamer met lits-jumaux en wastafel, 1 slaapkamer met twee bedden waar je doorheen moet om bij de laatste slaapkamer te komen: deze heeft 3 bedden en een wastafel. Op de zolder is de vijfde slaapkamer met twee bedden en een aparte zitruimte met een sofa. Een kinderbedje en twee babybedjes zijn aanwezig.

 

Vakantiehuis Diependal 9 (+/- 12 personen)

Op steenworp afstand van België

Tarieven

Diependal 9

*Feestdagen : Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud en Nieuw

- Koppels en last-minutes in overleg aangepast tarief. Bel of mail voor meer info.

- Laagseizoen: januari, februari, november, december

- Middenseizoen: maart, april, september, oktober

- Hoogseizoen: mei, juni, juli, augustus.

-Kerst en Oud&Nieuw zijn minstens per hele week te reserveren

week

midweek

weekend

Laagseizoen

860

460

560

Middenseizoen

910

510

610

Hoogseizoen

990

590

690

Feestdagen*

1.190

890

890

Beschikbaarheid Diependal 9
Door het versturen van dit formulier, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verder verwerken. Meer informatie over hoe wij uw gegevens verwerken leest u in onze Privacyverklaring op deze website.

 

Lilian Huijben

tel: +31(0)6-51 16 70 66

Contact

©.2014 fotografie & webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia

©.2014 fotografie  Lilian Huijben